Sviderskaya blog

4 stvari sa kojim ćeš ga zavesti

Internet je prepun saveta koji se sastoje od nečega što je u najmanju ruku slično lajfkoučingu. To su saveti da u zavođenju muškarca samo izgled ili par stvari nisu dovoljne. Nije da se ne slažemo, ali ovog puta, manućemo se rada na sebi u smislu duhovnog prosvetljenja. Mi vam donosimo tekst koji objašnjava kako odvući muškarca u krevet. Žena koja na internetu „gugla“ kako zavesti muškarca sigurno ne traži pisanu formu govora za prvi sastanak, ona traži konkretan savet. Stoga, evo saveta pretočenog u 4 stvari za zavođenje muškarca, direktno i u centar.

Kako zavesti muškarca? Od pamtiveka su se žene dovijale na razne načine da bi osvojile srce onog ko im se svideo. Tako smo kroz istoriju svedočili raznim čudnim običajima, magijskim obredima ili ritualnom plesu. U nekim kulturama se i danas pribegava deformisanju lica, što je za naš pojam ravno unakaženosti, dok su njima krajnji cilj i efekat potpuno drugačiji.  Pošto nismo rođene u plemenu, ne moramo da igramo oko vatre, i nismo u situaciji da hvatamo slepe miševe, predstavljamo vam 4 različite stvarčice koje ne zahtevaju nikakvu žrtvu. Četiri malih ali izuzetno moćnih stvari u zavođenju koje svaka žena može i treba da priušti sebi.

Pa, da krenemo…

4 stvari sa kojim ćeš ga zavesti

Visoke štikle

Prva stvar koju muškarci izdvoje kao „najseksi“ su visoke štikle. Ni čuveni Almodovar nije odoleo da baš tako nazove svoju kultnu ljubavnu dramu – Visoke potpetice. Nošenje cipela koje imaju visoku petu daje sasvim drugačiju harizmu ženi. Zašto je to tako?

Kao prvo utiče na kompletan hod, telo se pravilnije i uspravnije drži, kukovi se više pomeraju i sami pokreti pri hodu dodaju na ženstvenosti. Visoke potpetice osim što direktno utiču na seksepilnost  i samopuzdanje, daju i efekat vitkijih i dužih nogu. To je ogroman plus za svaku damu, s obzirom na veliki procenat nas koje smo nezadovoljne baš tim delom. Genetika nam ne ide u prilog, jer nam samim rođenjem u ženskom telu daje predispoziciju za dobar višak baš na nogama, zadnjici i butinama.

Šta se zapravo muškarcima sviđa? Sve se svodi na način na koji nošenje visokih potpetica menja žensko telo. Kada nosimo visoke potpetice, naše noge  izgledaju duže, guza je naglašena, leđa su nam u pravom položaju što zauzvrat naglašava naše grudi. A šta više muškarci žele od žene sa dugim nogama, prelepom zadnjicom i naglašenim grudima, koja je pri tom puna samopouzdanja? Možda ipak ima nešto? Šta mislite o sledećoj stvarčici…

Halteri

Nepogrešiv izbor oružja u borbi za osvajanje muškarca svakako zauzimaju halteri. Istorijski i neprevaziđen odevni predmet koji privlači svakog, ali apsolutno svakog muškarca. Od viktorijanskih vremena kada su se ispod raskošnih i teških haljina sa obručima krile podvezice i čarape do pola butina, do dana današnjeg kada je sve ogoljeno i pristupačno. Halteri su uvek davali dozu misterije i budile neverovatnu strast muškom polu. Provirivali su u kancelarijama, na poslovnim sastancima, ispod strogo ispeglanih formalnih suknji. Plesali ispred očiju u svakom striptiz baru, i krasili sve naslovnice čuvenih časopisa. A opet, ti nevaljali halteri, nikad nisu zastareli niti prestali da intrigiraju.

Muškarac koji gleda ženu u halterima vidi mnogo više od tela, on vidi lepotu, ženstvenost, senzualnost, ljubav, požudu i strast. Nošenje čarapa sa podvezicama je definitivno fantazija koja bi uzburkala i ženu koja ih nosi i muškarca koji je posmatra. Halteri se ne kopčaju na čarape, oni se kopčaju direktno na njegov šlic.

Čoker

Poslednjih godina vraća se u svakodnevnu modu jedan detalj koji datira čak iz doba starog Egipta, ali vrlo verovatno i od samog postanka sveta. Reč je o čokeru, odnosno ogrlici koja se pripija uz sam vrat. Postoji nešto što je posebno seksi i zavodljivo u ovom modnom trendu. Mnoge žene se osećaju zgodnije i seksipilnije dok ga nose i sviđa im se samopouzdanje koje im on daje.

Iako nošenje čokera većina ljudi povezuje isključivo sa BDSM igricama, to zapravo nije baš tako. Postoji drugačije viđenje ove ogrlice koje nije povezano sa potčinjenošću i ropstvom, nego senzualnošću. To ne isključuje nošenje čokera i u seksu koji zahteva neku od BDSM uloga. Ali ako muškarac zamisli ženu u visokim štiklama, halterima i čokerom oko vrata, u većini slučajeva neće imati želju da je vodi na lancu.

Muškarcima se sviđa naglašenost vrata koji se inače smatra izuzetnom erogenom zonom. Ta malena stvar koja obavija vrat tako tesno, podseća ih na samu mušku šaku obavijenu oko istog. Pošto mnoge scene iz kreveta uključuju ruke na ženskom vratu, ne treba dalje objašnjavati samo značenje. Čoker definitivno asocira na sex.

Crveni ruž za usne

Većina žena ima omiljen parfem, omiljenu haljinu ili nakit koji kombinuje u onim specijalnim prilikama. Ono što je nesumnjivo jedan od najvećih aduta u zavođenju je crveni ruž za usne. Ova boja je direktno povezana sa strašću i željom a muškarcima posebnu pažnju privlači nošenje ruža u nijansama crvene.

Za početak, može se reći da je to samo način da se istakne ionako izuzetno seksi karakteristika – usne. Osim što ih sama pomisao na usne asocira na poljupce ili oralni seks, crvena boja na njima im je posebno privlačna jer signalizira uzbuđenje i spremnost za sam čin vođenja ljubavi. Ovo je potkrepljeno i samom činjenicom da se u toku seksualnog uzbuđenja menja i boja usana. Nošenje crvenog ruža za usne je direktno i prirodno zavođenje.

Crveni ruž je moćan na način na koji nijedna druga šminka ili boja ne može biti. To ga čini drugačijim od skoro svake druge kozmetike koju vrlo verovatno, muškarci neće ni primetiti.

I za kraj…

Ženama je zavođenje u krvi i genima, sposobnost za to već nosite u sebi. Zapamtite pri tom da muškarce najviše seksualno uzbuđuje ono vizuelno, zato mu obavezno priredite prizor za pamćenje. Obucite se i zavedite svog muškarca. Navucite to svoje seksi donje rublje, haltere i čarape, stavite crveni ruž i obujte štikle. Smislite igre i dodatne načine da ga uzbudite. Dobar seksualni život čini vezu dubljom i jačom a oboje srećnijim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *