Sviderskaya blog

Moja novogodišnja želja

Deda Mraze,

Ove godine ti stiže moje pismo sa spiskom na kom su velike želje. Ah, ne plaši se, imam i skromno rešenje za njih sve.  Žena sam, pa sam se potrudila, kao i svaka druga, da nađem praktično rešenje. Znaš da smo mi takve, iz ničega stvorimo nešto i usput sebe pretvorimo u jedno ništa. No, nema veze, ovaj put ne grešim što tražim baš ovo. Ali, moram da ti ispričam… da bi razumeo…

Hoću da mi doneseš samopouzdanje, dosta sam se prikrivala sumnjajući u sve i u sebe najviše. Hoću da se u svakom trenutku osećam kao da nosim visoke štikle, oštre i opasne. Hoću da se osećam kao da imam jarko crveni ruž, dobar parfem i duge, špicaste nokte kojima grabim i gužvam posteljinu. Hoću da se osećam elegantno i zavodljivo, kao da držim čašu šampanjca i pohotno gledam u najlepšeg muškarca. Hoću novu ljubav, nešto strastveno.

Dosta sam vremena potrošila na mlake veze, oživljavanje mrtvih, podgrevanje jela i strasti. Hoću novog muškarca koji će ludeti od želje za mnom. Koji će se radovati susretu i nestrpljivo gledati u telefon očekujući moj poziv ili poruku. Hoću slobodu, da se ne kajem i da uživam.

Hoću svoju ženstvenost nazad u svakom smislu. Hoću da se osećam sexy, makar i bez tog famoznog novog muškarca. Njega će mi dragi moj deda Mraze svakako doneti vreme, ovo naredno koje provedem u stanju potpunog zadovoljstva samom sobom. Možda mi ne veruješ, ali tvoj poklon obezbediće mi sasvim pristojnu dozu sampouzdanja i ljubavi prema sebi.

Moja novogodišnja želja

Na prvom mestu, hoću da udovoljim sebi. Hoću malu tajnu koja će biti moj podsticaj, nešto što niko ne zna ili nešto za šta će trebati trud da se otkrije. Hoću da idem na posao u farmerkama i patikama a da se pri tom osećam posebno, poželjno i tajanstveno. Hoću da se smeškam u sebi misleći o mojoj tajni, dok se dosađujem u redu ili čekam taksi po kiši. Hoću da sedim na poslovnom sastanku i da iz svake moje pore izbija posebnost koju krijem ispod formalne odeće.

Znam, ništa ti i dalje nije jasno… znam da bi me sada poput lajfkouča, ubeđivao da to već sve imam samo treba da otkrijem ili podstaknem. Jasno matori, sve mi je jasno, zato i imam jednostavno rešenje.. Male stvari za ispunjenje velikih želja.

Biti u dugoj vezi zna da uzrokuje zanemarivanje mnogih stvari, ne samo u emotivnom smislu. Standardan život sa danima na repeat opustošio je moju ženstvenost. Istina, opustošila sam je najviše sama, priznajem.

Zato, molila bih te, da pre nego što se spustiš niz dimnjak i pogledaš ispod moje jelke, prvo zaviriš u moju fioku sa vešom. Kada je otvoriš , prvo što ćeš i sam primetiti je moje zanemarivanje same sebe.

Od gomile pamučnih krpa i ponekog skromnog šava od već isprane i krute čipke, nećeš videti ništa sem svakodnevice i proseka. I nemoj da te iznenadi ako posetiš i druge žene pa se odlučiš da proveriš i njihove fioke. Sve smo mi takve. Ova Nova godina je prilika da počnemo iznova ili nastavimo tamo gde smo davno izgubile pravac.

Suviše smo umorne od čekanja prilika da bi sebi nešto priuštile. Čekamo nove muškarce, čekamo stare koji se nikad neće pojaviti, čekamo specijalne prilike, čekamo da omršamo, ugojimo se, naspavamo, rešimo probleme…

Ja ti pišem ovo pismo i sve što znam je da više neću da čekam. Ni partnera koji će mi ugoditi, ni vreme ni priliku. Hoću da mi doneseš stvari koje će osvežiti moju fioku sa krpama od veša. Videla sam moćne stvari za sebe i druge žene. Skromne ili senzualne, smele ili stidne, konzervativne ili inovativne, nebitno..

Te minimalne stvarčice će svakoj od nas doneti ono nešto. Nešto što smo zaboravile dok smo jurile za karijerom, nešto što smo izgubile na poslovnim sastancima, zagubile u problemima, skuvale u nedelju, bacile sa prljavim pelenama, ostavile na roditeljskim sastancima..

 Znaš li šta je to?

To je ono suštinsko, što nas i jeste činilo nežnijim polom. Upravo to oživljavmo sa par komada nesvakidašnjeg rublja. Onog posebnog, ne za prilike, nego za život. Magičan minimalni materijal obmotan i savršeno spojen oko golog tela. Sad znaš o čemu sam pričala svo vreme, i zašto sam govorila da za sve moje želje imam jednostavno rešenje.

Sviderskaya lingerie shop

Da, želim taj komad. Hoću da posedujem i nosim baš te trake. Tanke trake koje će se obavijati oko srca i urezivati u pamćenje svakog muškarca. Ostavljaće crven trag na svakoj moždanoj vijugi i obavijaće im se oko svake vene tako da im krv juriša.

Ne, ne pokušavaj da se u dogovoru sa mojom ženskom prirodom i majčinskim instiktom složiš da mi nešto drugo ipak treba malo više. Vrlo dobro znam šta mi treba, ali novogodišnja noć je posebna noć. I da nije, ja sam ovaj put tako rešila.

Ne prihvatam od tebe ovaj put ni izgovore da nisi našao to što želim, da nema da se kupi, da ga nema u mojoj veličini. Ostaviću ti link ako posluješ online, čak sam i na to mislila. Boje su sve dostupne, ne bunim se koju god da izabereš ali bih volela da u skladu sa praznikom, bude crvena.

Da, znam da se moje telo promenilo, ne treba da me podsećaš na to. Svaki dan primetimo promene u odnosu na juče. Da li sam zamerila što si iz godine u godinu sve zaboravniji, pa mi ili ne ostaviš ništa ispod jelke ili me iznenadiš sa najobičnijim ćebetom. Nisam. Stoga, ne podsećaj me na činjenicu da vreme teče, da sam možda deblja, mršavija ili šta god. I ne brini se za veličine, mada znam da ti je bilo kakva rasprava o veličini bolna tema, muškarac si, razumem. Što se tiče veša podesiv je, mogu da ga zategnem, popustim, svučem, navučem, rastegnem… Mogu šta god poželim, ali prvenstveno da se osećam moćno.

Kao što sam i obećala, ostavljam ti link.

p.s. i bez stida.. ako budeš dobar pokazaću ti kako mi stoji. Ko zna, možda sledeće godine poželiš da ne budeš Deda Mraz, nego Sugar daddy.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *